Conferència sobre La Llacuna i el parlar penedesenc


El dissabte 11 de juny de 2016 a les 19:00 h va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Llacuna una interessant conferència sobre La Llacuna i el parlar penedesenc a càrrec del lingüista i doctor en filologia catalana Ramon Marrugat, reconegut especialista del tema i de les característiques lingüístiques del territori, que va merèixer l’atenció i interès del públic, finalitzant la xerrada amb un animat col·loqui lingüístic amb els assistents.

L’acte va ser organitzat pel Centre d’Estudis Llacunencs (CELL) conjuntament amb l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP) amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llacuna.

El conferenciant va ser presentat per Joan Alegret, President del CELL, i la vicepresidenta de l’IEP, Àngels Travé, va explicar que aquesta activitat forma part del programa de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial de la Generalitat de Catalunya.

L’acte el va cloure l’alcalde de la Llacuna, Sr. Josep Parera, que va ressaltar la satisfacció i importància d’aquestes activitats culturals organitzades en el municipi a les que hi dona ple suport l’Ajuntament.


En acabar, els assistents van poder brindar amb una copa de cava de la Llacuna.

Text: Joan Alegret
Fotos: Jaume Jürschik

Comentaris