La Botifarunner, 10 anys en imatges

El CELL i el Centre Excursionista de la Llacuna han organitzat l'exposició "La Botifarunner, 10 anys en imatges" que podrà veure's al Centre de Cultura i Turisme durant el mes d'agost.



La Botifarunner és una cursa de muntanya que va veure la llum l’any 2009 quan un grup de joves del poble aficionats a córrer es plantejaren organitzar una cursa aprofitant l’entorn privilegiat de la Llacuna.
La cursa va ser tot un èxit i des d'aleshores s'ha anat repetint cada any. A més, va suposar el naixement del Centre Excursionista de La Llacuna, entitat que dóna cobertura a l’esdeveniment.

L'exposició s'ha organitzat per recordar què han significat aquestes 10 edicions, per reviure les emocions que ha portat la cursa i per homenatjar i agrair a les moltes persones que s’hi han bolcat i l’han fet créixer: corredors, voluntaris, col·laboradors, simpatitzants i organitzadors.







L’exposició es va inaugurar el dissabte 4 d’agost a la tarda, desprès del Pregó de Festa Major, comptant amb la presència de la Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, autoritats locals i membres del Centre Excursionista i el CELL.





Text i fotos: CELL


Comentaris