El CELL edita un nou llibre: "Els Noms de Casa de La Llacuna"

L'1 de desembre de 2018, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de la Llacuna, es va fer la presentació del llibre “Els Noms de Casa de La Llacuna” de  Joan Alegret Sanromà.
El llibre constitueix un inventari dels noms de casa de la Llacuna, poble i terme municipal, no tan sols els actuals, sinó també tots aquells dels que s'ha tingut notícia al llarg del temps (vegeu ressenya).


Balbina Brescó, secretària del CELL, va ser l'encarregada de donar la benvinguda als assistents en nom del Centre d’Estudis Llacunencs.
La presentació del llibre va anar a càrrec del lingüista i doctor en filologia catalana Ramon Marrugat, autor també del pròleg. En la seva presentació va destacar  la tasca, ben pautada, minuciosa i rigorosa, realitzada per l'autor.
Tot seguit en Joan Alegret, president del CELL i autor del llibre va esmentar els objectius i la metodologia emprada per a confeccionar el text presentat. També va manifestar el seu agraïment a diverses persones que l'han ajudat al llarg del temps que ha esmerçat a completat tot l'estudi.
Finalment, l’alcalde de la Llacuna, Josep Parera, acompanyat de la regidora de Cultura Rosa Busquet, va cloure l'acte que va acabar amb una copa de cava per a tots els assistents.

* El llibre s'ha enviat gratuïtament a tots els socis del CELL. També es pot adquirir en alguns establiments de la Llacuna (Punt d'Informació, Spar i Estanc) o bé posant-vos en contacte amb el CELL (cell.llacuna@gmail.com - tlf. 676 379 394)

Fotografies: Joan Gol













Comentaris